top of page
Grass Texture
VÄXBO KVARN.png
Grass Texture
Krogen-12.jpg

Växbo Krog söker personal inför 2025

Kvalificerade kockar / kvalificerade servitriser & servitörer 

Se meny
Boka bord
Grass Texture

Vill du bli en del av vårt team på Växbo Krog? Vi söker nu medarbetare som vill utmana sig själva och tillsammans med oss överträffa fförväntningar.

 

Vi har öppet dagligen under sommaren, restaurangen även helger under vår & höst samt under julborden. Växbo erbjuder något för alla med  aktiviteter, shopping, hantverk och inte minst god mat och fika i en kulturhistorisk  miljö. Med vacker natur är Växbo bästa tänkbara besöksmål. 

Om rollen som kvalificerad kock 

Vi söker dig som brinner för arbete i ett ambitiöst kök, erfarenhet är ett måste. På Växbo Krog jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den bästa service & matupplevelsen. 

Om rollen som kvalificerad servitris & servitör

Vi söker dig som brinner för arbete i en ambitiös matsal. Vi söker även dig utan erfarenhet  men med ett intresse för service, mötet med gäster och viljan att ha ett bra sommarjobb. På Växbo Krog jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den bästa service- och matupplevelsen. 

Din profil 

Vi söker dig som är glad, motiverad, stresstålig och tycker om att arbeta i team för att på bästa sätt möta våra gäster och infria deras förväntningar. Du älskar utmaningar och att överträffa de förväntningar som vi tillsammans har. 

Vi erbjuder dig 

Hos oss har alla huvudrollen! Nu har du möjlighet att bli en del i vårt team där vi tillsammans  fortsätter utveckla och leverera härliga mat- och serviceupplevelser i Växbo. Vi erbjuder en  bra arbetsmiljö med vackra omgivningar och trevliga kollegor som är stolta över vårt jobb och sprider glädje på arbetsplatsen varje dag. 

Ansökan 

Maila din ansökan till Pär Johansson Jonsing, par@vaxbokrog.se
Vi behandlar ansökningar omgående så vänta inte med din ansökan. 

Grass Texture
Pär-1.jpg

Pär Johansson Jonsing

Vår Kock

Redan som ung grabb visste jag att jag ville bli kock! Resan började som 13-åring och sedan dess har den fortsatt på samma väg. Efter utbildningar och stjärnkrogar landade jag 2008 hemma i Hälsingland och min dröm om en egen krog besannades med då nybyggda Växbo krog.

 

Efter 17 år med denna fantastiska restaurang har jag nog aldrig känt mig så inspirerad att 2025 åter öppna våra dörrar. Bra mat börjar med väl utvalda råvaror och matlagning från grunden som sakta byggs på hela vägen fram till tallriken.

 

Just lokala råvaror och gedigen matlagning i kombination är det som ligger mig varmast om hjärtat. För mig är bra mat enkel, vällagad, smakrik och en kombination av det genuint klassiska och det nya och mer innovativa.

bottom of page